Runåbergs fröer & Impecta

Runåbergs fröer handlar med sorter som är väl lämpade för vårt nordiska klimat. Företaget håller sig med egen ekologisk fröodling och genom att lyfta fram äldre sorter håller man liv i en odlingstradition som annars riskerar att gå helt förlorad. Besök deras webshop där du finner en massa intressant information och kan handla fröer och tillbehör. Runåbergs fröer hittar du även på Rosendals trädgård.

Impecta fröhandel är ett familjeföretag från Julita som har funnits i 37 år. Liksom hos Runåbergs fröer väljs frösorter ut som passar vårt nordiska klimat. Företaget brinner även för ekologiskt producerade fröer samt äldre, unika och svåråtkomliga sorter som är värda att bevara för kommande generationer. Här hittar du företagets webshop. Impectas fröer hittar du även på Ulriksdals slottsträdgård.

Påseii

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s