Årets odlare och nyodlare år 2012

Styrelsen har utsett Årets odlare och Årets nyodlare år 2012. Ett stort grattis till Ingo Brandl, Bozena Kowalska och Kicki Ståhl!

Årets odlare år 2012
Ingo Brandl och Bozena Kowalska med lott 1 och 2 på område 1 har valts till Årets odlare år 2012. Styrelsens motivering: ”Ingo och Bozena har under många år spridit glädje för oss kolonister och andra som promenerar på området genom sina välskötta rabatter med en skön blandning av grönsaker och blommor”.

Årets nyodlare år 2012
Kicki Ståhl med lott 212 på område 5 har valts till Årets nyodlare år 2012: Styrelsens motivering: ”Med en fantastisk energi och entusiasm har Kicki grävt och rensat lotten så att den förvandlats från ogräsåker till en mönsterlott”.

VäxtV

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s