Inte bara honung

3MTHHF(2)

Den 3 maj har filmen ”Inte bara honung” premiär på biografen Zita.  Albert Einstein lär ha sagt att om alla bin i världen skulle dö ut, är mänskligheten utplånad inom fyra år. Under de senaste fem åren har miljontals bin dött utan att någon kan förklara orsaken. Om bina fortsätter att dö kommer det att få drastiska konsekvenser för människan. Över en tredjedel av vår livsmedelsproduktion är beroende av binas pollinering. Filmen tar oss på en resa till biodlare över hela världen för att ta reda på varför bina dör. Med fantastiska naturbilder gör Oscarnominerade regissören Markus Imhoof en världsomspännande undersökning om binas utrotning.

Här hittar du till biografen Zita

2 tankar på “Inte bara honung

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s