God jul och gott nytt år!

Ett nytt år står för dörren och vi önskar alla medlemmar och besökare en god jul och ett gott nytt år.

Odlade du något i år som kan inspirera oss andra till nästa säsong? Tveka då inte att lämna tips och råd i kommentarsfältet nedan. Själv var jag på besök i Rom i mars – mitt under högsäsongen för kronärtskockor. Matmarknader runt om i staden dominerades helt av denna storvuxna delikata tistel och alla restauranger med självaktning serverade carciofi alla Romana. Väl hemma i Sverige var jag tvungen att prova om det var möjligt att odla kronärtskockor i uppländsk lerjord och det fungerade alldeles utmärkt – de som inte tillagades i ugn eller på romerskt vis fick gå i blom hemma på köksbordet.

DSCF1857

DSCF1332IMG_5176

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s