God fortsättning på 2016!

Ett händelserikt år är till ända och vi önskar alla våra medlemmar och besökare en god fortsättning på 2016! Personligen skulle jag vilja framhålla två händelser under det gångna året som gjorde mig lite extra stolt: under våren och sommaren genomförde vi en odlarskola för barn i åldrarna 3-12 år och i augusti tilldelades vi ett diplom av Koloniträdgårdsförbundet – Råcksta fritidsträdgårdar är nu en av fem koloniträdgårdsföreningar i Sverige som är miljödiplomerade på silvernivå. Ett stort och hjärtligt tack till alla inblandade!

Krangul

1 tanke på “God fortsättning på 2016!

  1. Hej Kolonist, Gott nytt odlarår 2016! Nu är det snart dags att köpa frön på nätet. Jag hade god lycka i våras med Runåbergs fröer. Vi ses till våren. Härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s