Årsmöte

Här följer en vänlig påminnelse om föreningens årsmöte som äger rum nu på lördag, den 12 mars kl. 14.00. Det blir kaffeservering som börjar kl. 13.30 och vi håller till i Trappan, Vällingby backe 13 (ta vänster vid biografen).

Årsmötet avslutas med ett föredrag ”Odla grönsaker-ekologiskt och enkelt” där Lena Israelsson, kolonist och författare som har skrivit flera prisbelönta trädgårdsböcker, berättar om sina erfarenheter. Föredraget börjar ca. kl. 15.00 och efteråt finns det tid till frågor och samtal.

Det är viktigt att så många medlemmar som möjligt deltar, här har du möjlighet att påverka vilka som väljs till styrelsen samt vilka beslut som fattas för hela året 2016.

Väl mött!

DSCF1472

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s