Filmtips

Filmkvällar för framtiden visar
This Changes Everything
på Blackebergs bibliotek den 23 mars kl. 19.00
Filmkvällar för Framtiden är ett lokalt initiativ med syfte att dela tankar, skapa diskussion och inspirera till lokala lösningar kring vår tids stora frågor om vår planet, ett klimat i förändring och en hållbar utveckling.

Efter varje filmvisning följer samtal med fokus på lokala lösningar på globala problem. Liksom: vad har filmens innehåll med OSS att göra? Vad kan vi göra för att förbättra sakernas tillstånd, här hos oss?

Kvällen är gratis men donationer mottas tacksamt!

Om filmen: Tänk om klimatkrisen är den bästa chansen vi någonsin kommer få att bygga en bättre värld? Berättelser om kamp vävs samman med Naomi Kleins eget berättande, om kolet i luften och dess koppling till det ekonomiska systemet som såg till att det kom dit. Filmen är regisserad av Avi Lewis, och inspirerad av Naomi Kleins internationella bästsäljare
Detta förändrar allt. Läs mer på thischangeseverything.org

Filmkvällar för framtiden visar ytterligare två filmer under våren. Se kalendarium och mer info på https://biblioteket.stockholm.se/kalender/filmkv%C3%A4llar-f%C3%B6r-framtiden-i-samarbete-med-n%C3%A4tverket-v%C3%A4sterort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s