Tack!

Stort tack till de medlemmar som deltog på städdagen.

I mitten av oktober levereras färsk hästgödsel med torvströ. Det är ett framförallt ett JORDFÖRBÄTTRINGSMEDEL och används stora mängder fastläggas kväve under nedbrytningen. Vilket innebär tillfällig näringsbrist under växtperioden och man måste gödsla ytterligare med kvävegödselmedel t.ex hönsgödsel för att kompensera detta. Färsk hästgödsel av detta slag bör brukas ner direkt i marken vid höstgrävning för att undvika läckage.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s