Vårstäddag 2018 och annan viktig vårinfo

Även om Stockholm haft sommartemperaturer de senaste dagarna, så är vi fortfarande i april. Det betyder vårstädning och annat som hör våren till på vårt koloniområde!

  • STÄDDAG på kolonin söndagen den 29 april, kl. 10.00–-13.00. Avprickning hos områdesvärden på det egna området senast kl. 10. Efter avslutad städning träffas vi vid grillen på område 4. Föreningen bjuder på grillad korv och kaffe med dopp. Varmt välkommen!
    • Kan du inte delta på städdagen? Kontakta Torfi som är vår medlemsansvarige för delegering av arbete vid senare datum. Alternativt betalar du en avgift på 300 kronor på föreningens plusgirokonto nr: 78 31 15-9, eller swish 123 640 81 16. OBS! Märk inbetalningen med: VÅR Lottnummer Förnamn efternamn
  • VATTNET sätts på under v. 17.
  • ELDNING v. 18, endast i gemensam hög, område 3. Du får lägga torrt och brännbart material i eldningshögen t.o.m. 1 maj. Allt annat komposterar du på din egen lott eller fraktar till återvinningsstationen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s