Vårstäddagen 2019

April betyder vårstädning och annat som hör våren till på vårt koloniområde. Kom och hjälp till att göra vårt koloniområde städat och fint inför årets odlingssäsong!

  • STÄDDAG på kolonin söndagen den 28 april, kl. 10.00–13.00. Avprickning hos områdesvärden på det egna området senast kl. 10. Efter avslutad städning träffas vi vid grillen på område 4. Föreningen bjuder på grillad korv och kaffe med dopp.Varmt välkommen!
    • Kan du inte delta på städdagen? Då får du betala en avgift på 300 kronor på föreningens plusgirokonto nr: 78 31 15-9, eller swish 123 640 81 16. OBS! Märk inbetalningen med: VÅR+Lottnummer+Förnamn+Efternamn. Alternativt kommer du överens med din områdesansvarige om alternativa uppgifter och datum.
  • VATTNET är påslaget
  • ELDNING v. 18, endast i gemensam hög, område 3. Du får lägga torrt och brännbart material i eldningshögen t.o.m. 1 maj. Allt annat komposterar du på din egen lott eller fraktar till återvinningsstationen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s