Kontakt

Intresseanmälan
Är du intresserad av en odlingslott? Är du nyfiken på att odla ekologiskt? Maila då till:
medlemsansvarig.rackstakoloni@gmail.com. Uppge namn och telefonnummer och berätta gärna mer om dig. En administrativ avgift om 100 kr för att göra en intresseanmälan tas ut. Denna skall betalas till föreningens plusgirokonto nr: 78 31 15-9. Ange för- och efternamn. Inträdesavgift, medlemsavgift och arrendeavgift tas ut vid tilldelning av lott.

Vi har tyvärr inte möjlighet att svara alla intresseanmälningar, men när det finns lediga lotter kontaktar vi er.


Medlemmar

Har du som medlem tips på vad vi ska skriva om på vår hemsida/blogg, har du något som du vill få publicerat (text, foton)? Maila till styrelsen.rackstakoloni@gmail.com

Montage.stjärnaii

10 tankar om “Kontakt

 1. Vet ni vart man kan handla växtstöd i form av bågar o lägga täckduk på och göra en odlingstunnel, eller vart man kan köpa en färdig? Undrar lottinnehavare 193.

  • Hej Mona!

   På Överskottsbolaget kan man köpa färdiga odlingstunnlar för 69 kr styck. De är tre meter långa och 60 cm breda. Du kan även handla täckduk där till ett bra pris och sedan köpa vita böjbara plaströr på något byggvaruhus. Om du väljer den senaste varianten kan man anpassa tunnlarna efter bredden på odlingsbädden. Man kan även köra ned armeringsjärn i jorden på ömse sida om odlingsbädden så att rören hålls på plats.

   Lycka till!

   Hälsningar

   Mats

 2. Hej,
  Jag bor i Råcksta och är väldigt intreserad av skaffa koloni. Jag har bekanta som har redan en kolonilott och jag blev så sugen… Jag hörde att ni har lediga kvar.
  Mitt namn är:
  Kuki Constantinescu och jobbar på Drottningholm slott som trädgårdsarbetare.
  Mitt telefonnr. 073 569 81 67
  Mail: kuki@forma12.com
  Jag hoppas att ni hör av er snarast:)
  Mvh,
  Kuki
  Er mail fungerar inte för mig.

 3. Hej
  Jag har mailat flera gånger till den mailadress ni hänvisar till på hemsidan när man vill ställa sig i kö utan att ha fått svar. Jag undrar om den inte gäller längre eller det helt enkelt är så att den inte kollas av speciellt ofta. Kanske har mailet hamnat i spam-korgen?

  I så fall kanske detta mail kan vidarebefodras till rätt person?

  Jag är alltså intresserad av att ställa mig i kö till en odlingslott, gärna i område 5 som ligger närmast Beckombergavägen.

  Med vänlig hälsning
  Ulrica

  • Hej,

   Alla placeras i kö, vi har inte resurser att svara alla mail som inkommer. Föreningen sköts ideellt. Det är för närvarande mycket lång kö på ca 80 personer. På område 5 brukar det endast vara max ca 1-2 lediga lotter per år då det området är litet.

 4. Hej! Finns det annat sätt att kontakta för intresseanmälan? Har mailat för 3 veckor sedan utan någon respons. Tack! Mvh Kristin

  • Hej,
   Föreningen sköts idiellt och vi får för tillfället in alldeless för många intresseanmälningar för att kunna svara alla. Men alla placeras i kö. Vi har ca 80st i kö, men det ökar stadigt för varje vecka som går.

 5. Hej!

  Jag undrar om ni har bestämt datum för er skördemarknad i år. Vet att det är långt dit men behöver planera för hösten och vill inte missa den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s