Kontakt & intresseanmälan

Intresseanmälan

Är du intresserad av en odlingslott? Ställ dig i kö genom att använda detta formulär. För nuvarande (november 2019) är förväntad kötid 1-2 år.

För att intresseanmälan skall vara giltig så tar vi ut en administrativ avgift om 100 kr som betalas till något av följande:
Plusgiro: 78 31 15-9
Swish: 123 640 81 16
Glöm inte att ange för- och efternamn. Inträdesavgift, medlemsavgift och arrendeavgift tas ut vid tilldelning av lott. Läs här vad det kostar att hyra våra kolonilotter.

 

Vi har tyvärr inte möjlighet att svara alla intresseanmälningar omgående, men när det finns lediga lotter kontaktar vi er.

Så här funkar intressekön

Från intressekön tilldelas lotter efter kötid och önskemål om lottstorlek. Ködatum sätts utifrån då intresseanmälan kom in från vårt webformulär på hemsidan. Finns det särskilda skäl kan styrelsen tilldela lotter utifrån andra grunder. Tackar man nej till en erbjuden lott, men vill kvarstå i kön, ändras ködatumet till det datum då man tackade nej.

För dig som redan har en lott och vill byta, läs mer här.

Synpunkter eller frågor?

Frågor, synpunkter eller tips på vad vi ska skriva om på vår hemsida/blogg? Eller kanske du har något som du vill få publicerat (text, foton)? Mejla till styrelsen@rackstakoloni.se,  eller skicka oss ett brev per snigelpost till adress:
Föreningen Råcksta Fritidsträdgårdar
c/o Jaak Elblaus
Lidnersplan 2
112 53 Stockholm
Vi har även odlingsrådgivare som gärna hjälper dig med dina funderingar kring odling. Mejla din frågor till odlingsradgivare@rackstakoloni.se.
Andra frågor? Vi har ett antal olika funktioner i vår styrelse, kolla här ifall du hittar den funktion du letar efter.
Montage.stjärnaii

8 tankar på “Kontakt & intresseanmälan

 1. Vet ni vart man kan handla växtstöd i form av bågar o lägga täckduk på och göra en odlingstunnel, eller vart man kan köpa en färdig? Undrar lottinnehavare 193.

  • Hej Mona!

   På Överskottsbolaget kan man köpa färdiga odlingstunnlar för 69 kr styck. De är tre meter långa och 60 cm breda. Du kan även handla täckduk där till ett bra pris och sedan köpa vita böjbara plaströr på något byggvaruhus. Om du väljer den senaste varianten kan man anpassa tunnlarna efter bredden på odlingsbädden. Man kan även köra ned armeringsjärn i jorden på ömse sida om odlingsbädden så att rören hålls på plats.

   Lycka till!

   Hälsningar

   Mats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s