Annorlunda höststäddag i år

I dag, 27 september, skulle vi i vanliga fall ha haft vår gemensamma höststäddag. Ett tillfälle då vi medlemmar tillsammans vårdar och snyggar till vårt område, och reparerar sånt som gått sönder. Men precis som med vårstäddagen har vi varit tvungna att ställa in på grund av rådande pandemiläge, för att undvika att samla mycket folk på samma plats.

Vi har därför satsat på att vid tre olika tillfällen utföra reparationer av våra staket, som är i stort behov av lite omsorg. Ett datum kvarstår ännu, och det är söndag 4 oktober, kl. 10-13. Vi söker frivilliga som vill hjälpa till med att såga, måla, spika, borra.

Vill du vara med och bidra anmäler du ditt intresse genom att mejla styrelsen@rackstakoloni.se ditt namn och lottnummer.

Antalet personer per tillfälle kommer vara begränsat till ungefär 5-6 stycken. Föreningen bjuder efter utfört arbete på korvgrillning eller pizza. Som tack för hjälpen behöver du inte heller delta under 2021 års vårstäddag.

Så som vi är vana att spendera sista söndagen i september 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s