Ny webbansvarig

Nu har Mats lämnat över stafettpinnen och vi tackar för allt arbete och engagemang han lagt ner med hemsidan. Toril heter jag som tagit över och jag är ny i föreningen så det ska bli väldigt roligt att lära känna alla.

Vem är jag då? En 26-årig organist som nyligen återflyttat till Stockholm efter studier i London. Jag bor i Hässelby med min man och dotter på 7 månader. Arbetar just nu som barnkörledare och pianolärare vid Norrmalmskyrkans musikskola samt frilansar som organist. Jag är uppvuxen på en kärngård som var självförsörjande på grönsaker, ägg och kött. Vi hade ett stort trädgårdsland och ett växthus, där vi barn fick hjälpa till med allt från sådd till skörd. Alltså kan man säga att jag ”har odling i blodet”, men eftersom jag inte hade ansvaret finns det mycket jag inte har koll på och behöver utöka mina selektiva kunskaper.

Min familj försöker leva så ekologiskt som möjligt och frustrationen över långa mattransporter fick oss att fundera över odlingsmöjligheter. När vi hittade en ekologisk kolonilottsförening blev vi överlyckliga och hörde av oss direkt. Nu har vi precis blivit medlemmar och är väldigt inspirerade att få sätta igång med lott nr 65 som vi fått överta. Kom gärna förbi och hälsa om ni ser oss!

Mitt mål med hemsidan är att den ska spegla föreningen, med tydlig information om vad som händer nu och framöver. Ett sätt att sprida information och visa upp vad vi gör. Jag tänker att den främst är till för medlemmar och intresserade men även för att inspirera andra och varandra. Har du ideér, önskemål, frågor, något du vill få publicerat eller kanske lust att skriva ett reportage? Hör gärna av dig till mig på rackstakoloni@gmail.com.

Jag hoppas vi ska trivas tillsammans och tackar för förtroendet.

Vi ses i spenaten!

Toril

10314762_318139578344140_3259478558453921975_nPs. Om ni vill veta mer om mig och höra mig spela kan ni kika in på http://www.torilbriese.com

 

 

2 tankar på “Ny webbansvarig

  1. Kul att du vill jobba med föreningens hemsida! Den blir nu förhoppningsvis vår viktigaste informationskanal. Allt som händer i föreningen och som medlemmarna måste känna till ska ju finnas här, på en och samma plats. Merparten av kolonister har numera tillgång till nätet så jag tror och hoppas att det kommer att funka! Fler och fler hittar hit och tar del av all info. Alla medlemmars delaktighet i föreningen behövs för att visa att vi vill ha vårt koloniområde kvar i framtiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s